Choose a language

 • alb
 • English

Mire se vini!

Z. Çelaj eshte nje nga biznesmenet me te njohur ne Shqiperi. Ai ka aksione ne biznese te ndryshme. Ai jeton nje jete mjaft aktive duke u marre edhe me aktivitete sociale. Ne faqet vijuese ju mund te zbuloni angazhimet ne fushen e biznesit te ndermarra nga z. Dritan Çelaj

Te fundit

 • Dritan Celaj

  Viti 2009 solli një lloj ndryshimi në veprimtarinë e biznesmenit të mirënjohur, Dritan Celaj. Ndërsa deri atë cast, veprimtaria e tij përbëhej nga dy “gjymtyrë” , kompania e sigurimeve, ATLANTIK dhe ajo e ndërtimeve RIVIERA, por me përparësi kompaninë e sigurimeve, gjatë vitit të kaluar Riviera ka përmirësuar pozitat e saj brenda “familjes”.

 • Dritan Celaj

  Viti 2009 solli një lloj ndryshimi në veprimtarinë e biznesmenit të mirënjohur, Dritan Celaj. Ndërsa deri atë cast, veprimtaria e tij përbëhej nga dy “gjymtyrë” , kompania e sigurimeve, ATLANTIK dhe ajo e ndërtimeve RIVIERA, por me përparësi kompaninë e sigurimeve, gjatë vitit të kaluar Riviera ka përmirësuar pozitat e saj brenda “familjes”.

 • Dritan Celaj

  Viti 2009 solli një lloj ndryshimi në veprimtarinë e biznesmenit të mirënjohur, Dritan Celaj. Ndërsa deri atë cast, veprimtaria e tij përbëhej nga dy “gjymtyrë” , kompania e sigurimeve, ATLANTIK dhe ajo e ndërtimeve RIVIERA, por me përparësi kompaninë e sigurimeve, gjatë vitit të kaluar Riviera ka përmirësuar pozitat e saj brenda “familjes”.

Lajme te tjera


News by e-mail