PLANET PER TE ARDHMEN

Konstruksioni i Drejtimit Turistik ne Gjirin e Kakomes ne Sarande!

Ky eshte projetki me i madh turistik ne Shqiperi. Nen filjalin e Rivieres, Z. ÇELAJ do te ndertoje kete strehim.
Fshati do te jete ne operim nga nje kompani franceze CLUB MED, nje emer i madh ne industrine e turizmit boteror.

Kompania Shqiptare Riviera ka kenaqesine te prezantoje perpara jush projektin me te madh turistik ne Shqiperi; Ndertimi i Strehes Turistike
ne Sarande-Shqiperi. Strehimi do te perqendrohet ne gjirin Jonjan te Shqiperise Jugore.
Do te jete ndryshte fshatet e tjera turistike qe jan ndertuar deri me tani.Strehimi ne Kakome do kete nje drejtim Turistik.
Do te kete ne shenje turistet e huaj duke ju ofruar sherbime te ndryshne, relaksim dhe gjera argetuese.
Karakteristika me e dallueshme i Strehimit ne Kakome eshte siperfaqja e mrekullueshme e natyres
e kombinuar me dy zona bregdetare. Konstruksioni do te garantoje ruajtjen e karakteristikave unike te vendit; nje territor i "virgjer"
me nje siperfaqe te rralle. Turistet do te kene impresionin qe jane pjese e nje aventure.
Kjo do te realizohet me ane te ndertimeve dhe arkitektures unike duke mbajtur elementet karakteristik te krahines.
(me ushqimin qe serviret ne hijen e pemve mahnitese etj.,). Duke u vare nga karakteristikat e vendit ky Strehim Turistik do te jete si
"Vendqendrim i ri i Robinsoneve".

Strehimi do te konstruktoher ne nje siperfaqe prej 700,000 meter katror.Gjithashtu do te ndertohen vila 1 ose 2 kateshe.
Kapacieti eshte 700 shtreter. Strehimi do te jete aktiv per 175 dite (pese muaj e gjysem) nje vit. Do te kete shume vende pushimi,
relaksimi dhe argetimi, si pishina, praktike ne disa lloj sportesh, kinema, dyqane, etj.
Perveç aktiviteteve te zakonshme do te kete aktivitete te vecanta si kopshtari, kurse gatimi, etj, do te ofrohen gjate qendrimit.