Aktivitete sociale

 

Z. Celaj eshte angazhuar ne shume aktivitete sociale. Ja nga disa aktivitetet e tij sociale:

1999 Anetar i Keshillit Kombetar te Punes prane Ministrise se Punes dhe Çeshtjeve Sociale

2002- ne vazhdim  President i Dhomes se Tregtise dhe Industrise per qytetin e Vlores

2003 Kryetar i Shoqates se Siguruesve te Shqiperise

2003 Anetar i Akademise Nderkombetare te Emerging markets

(Web-site http://emergingmarketsakademy.org )

2004 President I Federates se Basketbollit Shqiptar(ne vazhdimesi)